MALZEMELER 50 gr dana eti
1 yemek kaşığı nişasta
2 diş sarımsak
2 su bardağı soya sosu
1/2 adet göbek salata
1 adet Cherry Domates (küçük domates)
15 gr mantar
1 yemek kaşığı krema
1 tatlı kaşığı karabiber
tuz
sıvı yağ
hardal sos
Hardal, sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber karıştırılarak sos hazırlanır.
Etler ince ince kesilir, nişasta, karabiber, sarımsak ve soya sos ile karıştırın. Bunları az miktarda sıvı yağda etler sote olacak şekilde bekletin. Bu işlem bittikten sonra göbek salatayı doğrayarak tabağa yerleştirin ve üzerine sote edilmiş etleri ılık şekilde yerleştirin. Daha sonra üzerine önceden hazırladığınız hardal sosu ilave edip servise sunun. Cherry domatesi de dört eşit parçaya bölerek salatanın üzerine güzel bir görünüm alması için koyabilirsiniz. .
1 yemek kaşığı nişasta
2 diş sarımsak
2 su bardağı soya sosu
1/2 adet göbek salata
1 adet Cherry Domates (küçük domates)
15 gr mantar
1 yemek kaşığı krema
1 tatlı kaşığı karabiber
tuz
sıvı yağ
hardal sos
Hardal, sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber karıştırılarak sos hazırlanır.
Etler ince ince kesilir, nişasta, karabiber, sarımsak ve soya sos ile karıştırın. Bunları az miktarda sıvı yağda etler sote olacak şekilde bekletin. Bu işlem bittikten sonra göbek salatayı doğrayarak tabağa yerleştirin ve üzerine sote edilmiş etleri ılık şekilde yerleştirin. Daha sonra üzerine önceden hazırladığınız hardal sosu ilave edip servise sunun. Cherry domatesi de dört eşit parçaya bölerek salatanın üzerine güzel bir görünüm alması için koyabilirsiniz. .
Categories:
Mantarli ezme